Terug in NL - Reisverslag uit Woerden, Nederland van Anne Westmaas - WaarBenJij.nu Terug in NL - Reisverslag uit Woerden, Nederland van Anne Westmaas - WaarBenJij.nu

Terug in NL

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg Anne

13 Februari 2017 | Nederland, Woerden

Vorige week zat ik rond deze tijd aan de Marine Drive in Colombo. Mijn laatste middagje in de Sri Lankaanse zon. Op de basaltblokken tussen de treinbaan en het water van de Indische Oceaan heb ik lekker de hele middag mijn Engelse boek zitten lezen en genoten van muziek, zon, golven en een verfrissend windje. Gewaarschuwd door de vorige keer, een flesje zonnebrandolie in de tas die ik ik goed heb gebruikt, broodje en flesje water van de nabijgelegen bakker. Net alsof ik op vakantie was.

31 januari heb ik afscheid genomen van mijn jongens en ben ik nog een paar dagen in Galle geweest. Leuk oud stadje uit de tijd van de VOC. Ongelofelijk toeristisch, maar heel leuk om een dagje rond te slenteren en aan het einde van de dag zonsondergang te kijken.
Daarna nog een paar dagen in Colombo, wat vrienden bezocht, lekker over het strand gewandeld, gezwommen en een beetje gewinkeld.
En toen was het tijd om naar Nederland te gaan, waar ik nu al weer een paar dagen van sneeuw heb mogen genieten. Wel even wennen, van 30 graden naar minus, maar een paar warme truien, warme chocolade melk de gezelligheid en een houtkacheltje bij papa en mama thuis doen me goed.

Leuk dat jullie mee hebben gelezen en tot spreeks!

Anne

• 13 Februari 2017 - 17:47

Frank:

Welkom terug Anne! Leuk om je verhalen zo af en toe te lezen